OPEN DEUR 5 - 6 en 7 maart

Onze open deur dagen zullen dit jaar anders zijn dan andere jaren. Het hapje en tapje zullen niet aanwezig zijn, de verhalen over de vangsten van het vorig seizoen bij een drankje of versnapering zullen er spijtig genoeg niet bij zijn. 2 binders zullen wel aanwezig zijn. Ook het uittesten van hengels zal geen probleem zijn.

Maar toch willen we ook dit jaar jullie de kans geven om de nieuwe producten van Simms, Traper, Scott en andere te komen bekijken.

Tijdens deze editie is er een minimale korting van 10% op het volledige gamma en zelfs tot 50% op bepaalde producten.

Simms Tributary waadpak + schoenen: normaal 388 €, nu 299 €

Simms Freestone waadpak + schoenen: normaal 588 €, nu 499 €

Iedere combinatie van Traper waadpak + schoenen -20 % korting

Iedere kombinatie hengel + reel = 12.5 % korting

Iedere combinatie van hengel + reel + vliegenlijn + backing = 15 % korting

Open op 5 maart van 14:00 tot 22:00 uur

Open op 6 maart van 09:30 tot 18:00 uur

Open op 7 maart van 09:30 tot 16:00 uur

UW EXPERT IN VLIEGVISSEN EN VLIEGBINDEN


 

Zelf reeds meer dan 40 jaar ervaring in het vliegvissen en een kleine 25 jaar in het binden. Maar dit is niet alles. Het Allfish Team heeft allen samen meer dan 150 jaar ervaring in binden en vissen. We hebben zelf een gebreveteerde casting instructeur in ons team. Zo kunnen we jullie met raad en daad bij staan in zowel het begin van jullie vliegviscarrière als voor de gevorderde vliegvissers.

Voor de volgende merken is onze webshop ook aangesloten op de voorraad van onze invoerder Fly Fish Europe. Dus als je zeker wil zijn dat bepaalde producten van deze merken effectief in de winkel zijn. Gelieve dan eerst even contact op te nemen met ons. Voor bestellingen via de webshop en er zijn producten bij die uit het centraal magazijn tot bij ons moeten komen wordt je hiervan verwittigd. Dit zal de levering met slechts 3 tot max 5 dagen verlengen.

                                                   LOON OUTDOORS - SIMMS - SCOTT - WATERWORKS LAMSON - MCLEAN - C&F DESIGN - REGAL - SCIENTIFIC ANGLERS - SMITH OPTICS

Ons gamma hebben we uitgebreid met een Deense specialist: A. JENSEN. Deze fabrikant van vliegvisgerei en bindmateriaal staat heel hoog aangeschreven in de Scandinavische landen en ver daar buiten. In onze winkel kan je verschillende hengels testen en ook hun bindgerief. Een ander groot voordeel is dat A. Jensen werkt met dropshipment. Wij kunnen, als het snel moet gaan, of u verblijft in het buitenland op visvakantie direct vanuit hun magazijn laten versturen naar U toe.

                                            

All Fish KlantenkaartGratis verzending EU en VS voor kleine pakketten

LOOKING FOR NICE FLY TYING FURNITURE TAKE LOOK HERE

OP ZOEK NAAR EEN MOOIE BINDHOEK, BEKIJK ZE HIER

tU CHERCHE UN NOUVEAU DRESSOIR POUR LA MONTAGE DES MOUCHES, ICI

HILDITCH WOODDESIGN